Dodaj komentar

Drugarice iz časopisa naj pre pozdrav ZDRAVO------ZDRAVO !!!!!!!
Naj pre nemojte hvalit niti kudit konja ako ga nisi Jahala
iziđe i danas ona iz naroda SLUŠAJ ORLE KAD TUKA DIVANI
A i ona druga da šuplje vodu ne drži a da jezik vlasnika najbolje oprži,koliko ovim istupima nama stavljate do znanja da raspolažete sa mnogim jezicima vršeći korekciju vaših spisateljskih djela pa ste se dovezali drugih odnosno udova sindikalista u ovome slučaju ušiju i čujnosti Markote te vas molim znajući da vaša sekta i partija ne poznaje obraz i granice okanite se udova sindikata ili njih pojedinačno jer su resursi ograničeni i raspodjeljeni još bi bilo nedopustivo da iziđeš u javnost u koga je veći i usukaniji
što je tebi jednostavnije utvrditi naspram nečijega sluha

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
8
2
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto