Dodaj komentar

Na sve ovo šta reći: Bože prosvitli im pamet!
Bog je stvorio i siromahe, misleć na materijalno, a drugi siromasi su se sami stvorili (U glavi),jer ih materijalna strana svaki dan osiromašuje:
Ljudi Božji, zar ne vidite svaki dan se odlazi, smrt ne pita jes bogat ili siromah, mlad ili star.
Pa čemu ovolika grabljačina, uništavnje tuđih života na jednoj strani , a na drugoj bolesno bogati, gdje je tu razum, gledanje u istini u oči, svi ćemo prekriženih ruku na sud, kad nas bude pitao šta smo donjeli sa sobom, djela, e ovi grablježivci nažalost će biti siromasi, ništa nisu mogli sa sobom ponijeti!
Opomena

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
3
6
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto