Dodaj komentar

Aj neka i ova plavuša kradezeova se uskokodakala pa koda je problem otici u 16 h u Sarajevo i vratiti se u 19h znaci imas 5 sati vremena, a drugo nek si ti pismena kradezeovka OBADVA imas pisane DOKAZE.Svi drugi su gluvi i nepismeni i imaju halucinacije samo ne kradezeovci.Nazovite broj centrale ili ureda pa se se uvjerite nisam ja tu bila.Ova je iste nepameti ko BIZON ima dokazanu nevinost na SUDU, pa i prostitutka na sudu tvrdi: Gospodine sudac ja sam nevina.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
5
9
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto