Dodaj komentar

tko je predao ŠTAFETU drugu Nevenku, i osjećate li se kako kad vam proradi savjest ako vam je nisu operirali odmah pri učlanjivanju.
Baš je lijepo HDZ_KPL biti majko hvala ti!

LOGOS je zakon odmah poso, ne treba znanje,vaše je samo da ponavljate ko zombiji tako je šefe i za svaki slučaj ponekad ali češće naglas izgovoriti "jbt. mene druže šefe" i parazitluk na sceni maxsimalno.

Samo napred i partija je to htjela ali nije znala do kraja ko vi veliki nasljednici UDBE...
Svako malo podikoju komemoraciju polaganje vijenaca i uslikajte se malo za publiku a branitelje udri sa specijalcima iz Republike Srpske i Tuzle, bravo,bravo zanat ste ispekli nema što, ali ničija do zore pa neće ni vaša opet čćete vi zaoravati knjižice na Bučinama ko i ćaće vam 91'.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
7
1
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto