Dodaj komentar

Ovo je stvarno sramotno Mladeš HDZ sportska natjecanja.
Pitanje , šta se vama dešava u glavama?
Omladinu dijelit, politički
Omladina se mora skupa družiti bez obzira na političko opredjeljenje.
Politika je dobrovoljni izbor, a ne da djelite mlade po toj osnovi? Stvarno ste k..e..teni, i to veliki. Pa imamo Ljubuško ljeto zašto ne podpomognete te manifestacije i da se tamo Mladi natječu npr jedna Mjesna zajednica protiv druge. To bi svak odobravao a ovako se čovjeku sve gadi, znači poruka: "odite nama ne pripadate"
Ko je za kulturu i sport zadužen taj nema pojma ni o kulturi ni sportu!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
6
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari