Dodaj komentar

Bez obzira kako komentirali istinu su ukratko ispričali svjedoci.. A ja sam bio iza prozora kad je zvonko vikao nepucajte i izišao prema bulevaru skupa sa Antom koji mu govorio da se ljudi izvlače prema zgradi ispod gimnazije i tada se ovo događa. I tada nakon što je zvonko izvučen.,Dečki iz Livna koje je Andabak vodio su sa bulevara izvlačili ranjenu ženu i sjećam se ko jučer da je jedan vojnik ranjen, strašni momci. Nek vam je laka zemlja

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
5
4
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari