Dodaj komentar

Tu su pala dva druga, velika dva prijatelja s ogromnom hrabrošću koju je malo tko imao... Nikakva zastava nije bila u njihovim rukama neg su bile puške njihove i da bili su civili tamo negdje u zgradi a njih dvojica, pošto se nisu bojali ničega izašli su na sred raskršća i planirali skinut snajperistu. Dok mu je pok.Zvonko prstom pokazivao gdje se nalazi snajperista u istoj sekundi metak pogadja Antu i Zvonku te oba neustrašiva jastreba padaju... Pokoj im vječni i hvala im za sve... Laka vam zemlja bila junaci naši pa di god da ste pali i još jednom hvala za našu slobodu pa kakva ona got bila mada nije onakva kakvom ste ju vi zamišljali dok ste nas branili... Zvonko je bio jako dobar i poseban čovjek a njegova hrabrost je bila nadljudska, hrabrost Bozijih Arkanđela...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
8
5
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto