Dodaj komentar

ajde katice, života ti, prestani se više naslikavati i glumiti ucviljenu udovicu, koja uživa sva prava od pok. muža, a njegova obitelj nije vidjela svoju unuku i nećakinju boga piraj od kada, ali partija uzate, mala nije završila ni srednju, a sad ima školu koju hoće i koja treba zavisi u koju će državnu instituciju, na lopovski način dobila glasove za vijeće, tabo samo bleju, i diže ruku kad joj kažu, jer ni zo sama ne bi mogla skontati, a ti pokupila pamet cilog svita, a cili radišići znaju da s pokojnim nisi živila od prije rata....., mala je njegovo dite i treba je zbrinuti, ali molim te ti prestani glumuti, iskačeš iz paštete više te dosta

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
8
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari