Dodaj komentar

Ivana Banović: Što ste uopće mislili postići s objavljenom viješću

ljubuski.info

U vijesti pod nazivom Ej, ministre Marija je, ovako sam napisala... iznijeli ste netočne i neprovjerene informacije pa Vas molim da u skladu sa Zakonom o slobodi pristupa informacijama u Bosni Hercegovini, objavite slijedeći demanti.

Novinari imaju pravo na autorizaciju, odnosno potvrdu autentičnosti izjave ili teksta prije objavljivanja.

Objavili ste pogrešno ime novinarke. Naime, tekst je objavila i napisala Ivana Banović, a ne Marija Medić, koja ni s jednom viješću objavljenom u našem mediju oko jučerašnjeg štrajka nema nikakve veze.

Oba teksta su urađena profesionalno, uzete su obje strane priče, jedina pogreška koja se dogodila jeste da je spomenuta novinarka, prilikom autorizacije (na što ima pravo), "okrenula pogrešan broj", a osoba s druge strane dovela ju je u zabludu i pogrešno se predstavila.

Iz svega navedenog postavlja se pitanje što ste uopće mislili postići s objavljenom viješću koja na kraju krajeva uopće nema nikakve veze s tematikom, odnosno štrajkom djelatnika policije.

Ivana Banović
Novinar-urednik Federalne novinske agencije - FENA

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

2
3
3
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari