Dodaj komentar

g.Kolobaric svaka ti cast na borbi protiv kriminalaca i kriminala,smjenit hitno komesara i ministra.Dovesti putem javnog natjecaja pismene i obrazovane i politicki neobojene ljude.
Zeljko jos jednom svaka ti cast na hrabrosti i odvaznosti to je veliki pomak inace smo postali drustvo koje suti i kupi u sebi ,svi se necega boje a mnogi i neznaju cega.Cuvaju poziciju da neostanu pez posla a neznaju da postojeci posa i radna mjesta donese samo bjedu,bolest isve sto nevaIja.Ko ce da zici sa 1150KM i hranit svoju obitelj.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
7
3
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto