Dodaj komentar

Trazili ste - imate ! ...
Sad se kuvajte u sosu i - m e t a n i s i t e !...VEC DOGODINE , broj odlazaka iz CRO i BH ce biti - udvostrucen ! Juce su neki svjetski eksperti najavili da se sprema - rat u BH !...
Ne vjerujete ?! Lijepo je nevjerovati u rat . Nazalost , nije niko vjerovao ni 1914 , ni 1941 , ni 1990...Hvala Bogu ako rata ne bude . Medjutim , mrka je kapa .
Kako se vidi po ovdje posljednjem "komentaru" , tu muslimani kao nesto mute ! Kad god smo se dijelili po vjeri i na tome inssistirali - obrali smo bostan .. Sad smo upravo u bostanluku . Berba samo sto nije pocela .
Tako bar misle eksperti sa strane . Dabogda ne bili u pravu !

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
6
1
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari