Dodaj komentar

Oj uredniče.koliko para treba tebi dati da bi ti shvatio da smo Hrvati....da smo svi isti bio to cova ilke ili canac na vlasti a skopljakovicima i sličnim sejdama da ne pišemo. Ružno je reći da dobiva dokumente onako preko neke stvari od onih što nisu proveli odredjene istrage koji se tiču sigurnosti ako ti je draže bezbednosti ili bezbednosti onih koji su nestali ubijeni su ili su stradali u sarajevu krusevu uzdolu ili možda svercati sve i svasta a frendovi su od nekih koji tebi daju dokumente i da znamo da stafetni nosioc ide pod kamion zvani daf i da tebi nema pomoći doli istinu pisati......ali istona nije samo ono što se dobiva na gotovo nego je istina kad organi potvrde da je to istina svojim radom...ali eto samo da ti velimo...ti što ri to donose ne znaju to radit njima je kraju karijera....a zašto pa ne znaju raditi....podrzavam i ustrajnu borbu protiv svakoga zla onih koji su na vlasti a udaraju novinare sindikalista žene kolege itd. Ali podrzavam i borbu protiv plasiranja raznih dafova....Hrvatski Hajduci i Uskoci u suradnji sa alkarskim drustvom koje cijeni istoni

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
1
9
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari