Dodaj komentar

Policiji zahvalimo na ovome političkom ČEPU insticije ŽUPANIJE su izgrađivale pojedince LOPOVE kakav je ovaj MINISTAR za narod su osigurali NEIZVJESNOST gdje su uplate doprinosa za radnike privatnih FIRMI I PODUZEĆA
ručkom su rješavane godine staža radnicima INSPEKTORI od poduzetnika su AUTE dobivali za UZDARJE vedro je vrijeme ali promjena sa grmljavinom je moguća poslije ovakoga pritiska.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
2
9
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari