Dodaj komentar

VRLI ministar uključen u akciju samo jesu li akteri spremni preuzeti ili svoju odgovornost za nepostupanje ne samo za djelatnike MUP-a koliko ljudski sudbina i koliko antidepresiva u ostalim poduzećima kakva vam bila akcija od naroda će biti reakcija od vas neočekujemo ništa već sol na ranu policijo nisi sama GDJE JE NAŠ STAŽ I MIROVINSKO tko je kome a ŽUPANIJA NAMA za prvu ruku oblozi pa onda vam antidepresivi
BUNILO NARODNO IZRODE PROKLETI !!!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
7
7
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari