Dodaj komentar

Ako je on Specijalac ja i moji decki se odricemo svega sta samo dali tih dana i godina za domovinu kroz nasu specijalnu Postrojbu.
Bio i ostao jadnik, kako vec jedan gore navedeni komentar kaze da ga dopunim jos malo bolje - da mu nije bilo Mije nebi se znalo za njega :)
Nije bio sposoban da neprimjetno ukrade grozde a kamoli da bude punopravni djelatnik specijane Policije 90tih. Da imao obraza ubio bi se od sramte 90tih.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
4
7
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari