Dodaj komentar

Istinu kazivati gdje će zavrsiti osobe koje su kupili diplome u svojim poznim godinama osobe koje nemaju svoje nego slijede kriva slova krivih ljudi. Njihov imam su poznata a ostali su sveti ime pojedinih ljudi i osoba. Pitanje za brunu šarića tih.bradu.pitanje za dilere pitanje na sve strane do kad ćete se povisiti tudjim saznanjima i podatcima do tada ćemo čekati pravdi....do kada će biti jada od Zla do tada će biti sve tako.....hajde trajati možete vi to objavite ko kome daje podatke i kome se polažu računi....pa cemo dalje ici

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
5
1
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari