Dodaj komentar

Komemoracija poginulom branitelju HVO-a Zvonimiru Čuvalu

ljubuski.info

Povodom obilježavanja sjećanja na poginulog branitelja HVO-a Zvonimira Čuvala iz Proboja, općina Ljubuški, organizira se prigodna komemoracija.

Na komemoraciji će biti upriličeno i prikazivanje filma "Hrvatski heroji: čast i ponos na bulevaru smrti" redatelja Ilke Barbarića i Marijete Petković.

Program će se održati u prostorijama Gradske vijećnice Ljubuški, dana 14. srpnja, 2017. godine (petak) s početkom u 20 sati, priopćeno je iz Službe za branitelje iz Domovinskog rata, društvene djelatnosti, opću upravu i zajedničke poslove općine Ljubuški.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
7
9
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto