Dodaj komentar

Šesta večer folklora "Tijaljsko silo" 2017.

ljubuski.info

U organizaciji HKUD-a Tihaljina 20. srpnja 2017. godine s početkom u 20 sati održava se šesta po redu večer folklora "Tijaljsko silo".

Društvo iz godine u godinu nastoji održati kvalitetu ove manifestacije pa tako i ove godine kada će se na pozornici predstaviti pet društava iz Bosne i Hercegovine te Hrvatske.

Zdravko Škender i Vukovarski tamburaši će nastupiti u zabavnom dijelu programa.
Kao i dosada, ulaz je slobodan. Svi ste dobrodošli!

Nastupaju:

  • HKUD "Tihaljina" Tihaljina
  • HKUD "Zora" Struge-Gorica
  • HKUD "Rodoč" Mostar
  • HKGD "Dunav" Vukovar
  • HKUD "Donja Rama" Gračac
HKUD Tihaljina
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
9
8
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto