Dodaj komentar

Ždrijeb natjecanja 14. MNL MZ općine Ljubuški

ljubuski.info

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, organizator "14. Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Ljubuški 2017. godine" i "7. Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Ljubuški za igrače do 16 godina starosti", obavještava predstavnike prijavljenih momčadi da će se ždrijeb natjecanja upriličit u utorak 11. srpnja 2017. godine, s početkom u 10 sati u prostorijama Knjižnice Ljubuški.

Ujedno, ovom prigodom obavještavamo prijavljene momčadi i cjelokupnu ljubušku javnost da će "14. Malonogometna lige mjesnih zajednica općine Ljubuški 2017. godine" i "7. Malonogometna lige mjesnih zajednica općine Ljubuški za igrače do 16 godina starosti" započeti u ponedjeljak 17. srpnja 2017. godine.

Podjećamo, malonogometne momčadi, sudionice skorašnjeg ligaškog natjecanja mjesnih zajednica općine Ljubuški neće plaćati kotizaciju za nastup.

Naime, to je dogovoreno suradnjom Javne ustanove "Kulturno-športski centar" Ljubuški i Općine Ljubuški, koji će pokriti troškove nastupa, kako bi se momčadima mjesnih zajednica financijski olakšalo sudjelovanje na najmasovnijem i najpraćenijem športskom natjecanju općine Ljubuški.

JU "Kulturno-športski centar Ljubuški"
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
2
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto