Dodaj komentar

Potres u okolici Vrgorca se osjetio i u Ljubuškom

ljubuski.info

Potres, magnitude 3,3 po Richteru, s epicentrom sedam kilometara južno od Vrgorca (43.14 N ; 17.36 E), na dubini od 2 kilometra, dogodio se jutros u 7,51 sati, a prema prvim informacijama, osjetio se na području od Metkovića, Ploča, Graca do Makarske i Vrgorca, te u dijelovima Hercegovine.

Potres se osjetio i u Ljubuškom i uznemirio brojne Ljubušake.
Za sada nema informacija o materijalnim štetama.

Magnituda: ML 3.3
Područje: Hrvatska
Vrijeme: 2017-07-09 05:51:39.8 UTC
Lokacija: 43.14 N ; 17.36 E
Dubina: 2 km
Udaljenost: 7 km južno od Vrgorca, Hrvatska/ pop: 2,200 / lokalno vrijeme: 07:51:39.8 2017-07-09

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
9
2
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto