Dodaj komentar

Poznati glazbeni gosti WH Festa

ljubuski.info

Na 15. po redu West Herzegowina Festu (WHF), koji će se održati od 3. do 5. kolovoza u Širokom Brijegu, nastupit će Detour, Jinx, Psihomodo Pop i TBF.

Ove godine na Festivalu nastupit će i hrvatski stand-up komičar Željko Pervan, a posjetitelji će moći uživati i u programu Silent Disco, priopćili su iz WHF-a.

Kao i proteklih godina, u središtu Festivala je nastup bendova u konkurenciji, prikazivanje natjecateljskih filmova, kao i književni program.

Organizatori podsjećaju kako je natječaj za prijavu benda, kratkog filma i kratke priče otvoren do 10. srpnja.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
2
5
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari