Dodaj komentar

Pa pisali ste u večernjaku da je zgrada od MUP do unicredit gotova prije dvije godine,Ona tek sad gotova.Pa pisali ste da je zgrada Policije i Gradske vijećnice završena i da će biti podzemna garaža-sve do sada stoji.Sva u staklu.Nigdje ništa ispred policije crna marica koja zaklanja vidik kad se skreće ulijevo.Pisali ste da će se kino dovršiti još prošle godine i da će se gledati filmovi-a ovo tek prva faza radova za drugu nemate sredstava.Sporo se pravi ko da je mravi prave.Pa gdje je osnovna škola u duvanjskoj stanici.Gdje je zaobilaznica od Radišića do kružnog toka.Naravno napraviće to Nevenkp do 2030 godine.
Falite se ničim ovo je sve trebalo biti gotovo prije 15 godina.Falite se samo prirodom koju nam je bog dao i ovu prekrasnu rijeku Trebižat.Ali ona nije vaša nego je to sviju nas,Ako ste privatizirali HDZ ne možete sve.
Je li tak ili nije tak

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
8
2
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto