Dodaj komentar

Radi se o već ustaljenoj medijskoj propagandi čija istina je suprotnost od napisane!
Dakle, medijski natpisi su ciljano narod naložili na sadnju smilja pa evo znamo rezultate, tako sada opet narod ciljano lože za čistoću rijeke, a činjenica je nažalost suprotna jer cijeli niz ugostiteljskih objekata uz rijeku ispuštaju fekalije i otpadne vode direktno u rijeku i kad svemu tome pridodamo ispuštanje otpadnih voda iz gradskog kolektora, onda možemo samo zaključiti da je neko naručio ovaj članak zanemarujući eventualne posljedice za djecu i građane koji bi se kupali....
Manipulira se narodom, a narod oštećen i kao ovce dalje vjeruje ili šuti, dokle!?

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
2
3
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto