Dodaj komentar

Iznad Koćuše ribnjak koji otpadne vode idu u Mlađe, u Vitini privatne kanalizacije su odvedene u Vriošticu što završi u Trebižatu, kanalizacija od restorana Most i dosta divljih završe u rijeci, prečišćene otpadne vode iz Ljubuškog završavaju iznad Čeveljuše ri Kravice. Nabrojao sam samo neke zagađivače a ima ih još dosta. Svi koji poznaju zagađenost Trebižatu izbjegavaju kupanje u njemu. Ovo musavo piskaranje neće popraviti situaciju. Mora se ukazati na probleme kako bi se popravili. Jedan značajni dio prihoda sa rijke bi morao ići za zaštitu okoline a ne u partijski fond, za čašćenje i privatne džepove.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
7
1
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari