Dodaj komentar

Sveta stolica je sama sebe proglasila svetom , i to na Prvom Konciju 325 godine , kad je napisan i NOVI ZAVJET i kad je , prvi put u povijesti , formiran KLER , hijerarhija dakle . Tada je uslo u praksu i to da se Bog tumaci kao sveto trojstvo : otac , sin i duh sveti . I da ne nabrajamo . Papa je bezgresan samo u tumacenju Svetog pisma , a u svemu drugom moze biti gresan , kao i svi ljudi . Vjerujete li da imama Papa i u paklu ? Zato danas Papa Franjo ima ogromnih problema . On treba da "ispravlja KRIVE DRINE , koje je KLER iskrivljavao stoljecima , preciznije od 325 . Zato treba znati kad treba , a kad ne treba slusati VATIKAN ! Na zemlji zivi sedam milijardi bozjih stvorova , a ne samo katolika ! Papa se obraca covjecantvu , a ne samo katolicima .

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
5
5
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto