Dodaj komentar

Hajde da preciziramo ko odredjuje - ko je dobar katolik , domoljub i Hrvat ? Ako se vjeruje u Boga to je legitimno , ali ne bi trebalo ponizavati tog istog Boga . Nije Bog stvarao drzave i nacije , nego ljudi . ima Bog pametnijeg posla . Stvorio nam je pamet da mislimo i da donosimo odluke u skladu sa ljubavlju , usadjenom u svakog covjeka . U KURANU je zapisano nesto sto se moze prenijeti i u BIBLIJU : "Stvorio sam vas da se takmicite u dobru" ! Biblijska misao LJUBI BLIZNJEGA SVOGA KAO SAMOGA SEBE , preuzeta je iz grcke tradicije , kao i mnoge druge misli .
..
Izgleda da je nekim ljudima "udarilo u glavu" hrvatovanje - kao da je to jedini smisao postojanja .
U sustini , hrvatovanjem se samo obezvredjuje bozja poruka ljubavi medju ljudima i Bog se svodi na nesto sto bi moglo biti - Hrvat ! Jedan mi je svecenik "tumacio" da su polovica Kristovih apostojla bili - Hrvati ! Eto dokle ide nepismenost naseg vijeka !

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
4
9
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto