Dodaj komentar

Dvije udbašice iz Posušja i njihova politika prvo su protjerali vlastiti narod iz Vira,Zagorja,Vinjana, pa su protjerivanje proširile i na Široki Brijeg. Tražiti nostrifikaciju svjedodžbe iz Mostara može samo netko tko je politički luđak i hrvatomrzac. Eto uspjele ste protjerati jednu hrvatsku obitelj i iz Širokog Brijega u Njemačku. Da li ste sada sretne? Pišete srpskim jezikom, a radite u Ministarstvu obrazovanja. Koja vas je zločinačka politika tu dovela pa rušite pravni sustav i prljate hrvatsko školstvo.Vi ste zlo hrvatskog naroda i sramota Ministarstva obrazovanja.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
5
2
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari