Dodaj komentar

Svesrdno se trudite,ali jos niste dokucili istinu.
Dakle,prvo treba procitati sve,ne "preletjeti okom".
Tako rade ti po institucijama pa otud ovakvi rezultati.
Pomoci cu vam malo.
Komentiram ponesto,jer ne stane sve u ova stiva. Nisam ja prosvj.djelatnik,ne mogu vam uciti djecu,ne bojte se.
Ali djeca uce od svih odraslih,primjerom se odgaja.
Nisam sirota,kako me netko nazvao u komentaru.Objasnjavam samo kako se ljude moze dovesti da budu sirote,bas kao i branitelje.
Lijepo ih cuskaju,lupaju pecatom po glavi,kriju se iza svojih bozesacuvaj dopisa.
Upravo zbog iskustva u tome da od legalne borbe trenutno zu nema nista,kazem braniteljima da se ne razocaraju jos vise,da dok mogu okrenu jedra svog broda u vjetar koji ce ga gurati naprijed.
Boli taj vjetar,udara i siba,ali gura naprijed.
Samo se ekonomski moze poraziti svakoga od nas,sigurna sam,jer duh vecine u nasem narodu je jos jak. Ali kako da ostane zdrav duh na ulju i brasnu?
Ne borimo se mi zapravo sa vjetrenjacama. Borimo se sa zlom.
Sto se tice financija,Bogu hvala sada radim. Ima dakle "vjetra za nas brod".
Radilo se i prije,ali lijepih 100000 bih zaradila da sam primljena kad je Camber zbrinuo nekog drugog,a meni sipak,kad mi je petom djetetu bila tek godina, a oboje nas bez posla.Ako je dijete od deset godina odraslo,onda mi jesu svi odrasli.
Sta jos?! Knjigu,jedinu financiralo Ministarstvo obrazovanja preko MH prije 16 godina,sa 2500 KM kad jos "nismo bili losi". Tako se skoro sve zu financira,nista nelegalno. A sto se tice novca od crkve koji spominjete,jos uvijek nisam dobila ni blizu koliko sam dala,ali to je moja i njihova stvar.
Nekad se ne potpisem,ali kako znate da sam i ovo ja.
Vi nikad. Vi ste samo neki od znakova interpunkcije,cak nemastovit...
! #&@π£✓∆!!!!!! € € € € #?/¢¥~~~~~

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
4
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari