Dodaj komentar

Cisti dokaz da ove dvije kolumnjara i jetrva same sebi pisu a Ruza cas s potpisom a cas anonimno,manipulatorka,moram tako nazvati osobu koja kuka o nepravdi a sama laze jer je uvijek imala neka primanja,drugo neka nam kaze ko je nju finansirao-finansira i.njena pisanja.Pisanje,izdavanje,promocije,putovanja.Uz toliku djecu.To sve kosta.Savjetuje branitelje da ne blokiraju prelaze jer ona dolazi na odmor.Fuj!Zakljucak zena situirana i namazana.Prodaje becku skolu.A medju tim braniteljima i gladnih ima!Sta to nju briga sto su mnogi otisli prije nje,nisu trazili pomoc od kardinala!Imat a trazit i kukat,glumit zrtvu,samohrana majka odrasle djece.Da ona uci moje dijete i cemu?!Osoba koja prosi kod svecenika i taj novac je mogao pomoci nekome ko nije imao kruha jer ima i takvih bolesnih i gladnih.I kaze nam to je bilo malo!!!!Pisi novu kolumsranje "Kako nahraniti gladne oci a sit trbuh?

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
6
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto