Dodaj komentar

Nadu razapinju razapinje ona ŠKOLSTVO, lani orepravi ocjene u Širokom ove godine u Posušju, gdje će dogodine, ona napiše nekakve članke po kojima ima ovlasti, za našeo i misli da ima za sve što joj se prohtije, dolazi u školu bez legitimacije i bedža, preskače procedure, naređuje što nema pravo, krši Pravilnike o ocjenjivanju, ministica ju podržava, dokle gospodo uzurpiraju se tuđa prava, koje je ovo društvo nije školstvo njeno mjesto da je roditelja uputila na školu ona će riješiti, ili iz ljubavi ili interesa pa kriminalno kao i umirovljeni sudac pa nema mira zaašto nisi kad si sudio mislio da ima Isusa da ćeš predanj jednog dana

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
3
9
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari