Dodaj komentar

Ona je kvazi spisateljica, jer piše o vama, Po istom mjerilu onda je i većina novinara Večernjeg lista kvazi spisatelji, ali oni vam ne smetaju, jer pišu presušilo vrelo itd. Taj sudac što kaže da pravde nema i da želi svoj mir, vjerojatno svojim presudama mir nije donosio drugima. Ne smeta vam kad je inspektorica silovala druge svojim pravno nevaIjanim aktima i nezakonitim odlukama ili kad ste se sprdali na račun R.Z., a sad kad se o tome piše onda je to medijsko silovanje inspektorice. Da vi mrzite nepravdu podržavali bi ovakvo pisanje i nikome vi ništa niste oprostili. Vi bi opet po onoj partizanskoj mir,mir, mir, nitko nije kriv, Prošla su ta vremena i mnogi su krivi što je raspad pravnog sustava i masovno iseljavanje stanovništva.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
9
6
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto