Dodaj komentar

Iskreno samo preletih ocima po ovom tekstu jer ove kvazi spisatelje ne zelim da citam tj.njihovo promoviranje.Borite se za.pravdu?A jos gori ste od ovih sto nepravdu cine.Jedan stari sudijaiz ovog i iz onog sistema mi rece:Otisao sam u penziju umoran od nepravdi i nakon 15000 donesenih presuda znam da pravde nema.Jedino zelim svoj mir i da su mi djeca zdrava.Ovakvo medijsko silovanje ove inspektorice ne moze raditi normalna,postena osoba.I pisat joj pisma i ponavljat ko papiga da sad ima novac za advokate.Koga je to briga.?Puno vecih nepravdi dozivjeh ali i oprostih.I idem dalje.Ne poznam nikoga licno ni preko nekog u ovoj prici.Znam samo sta citam.Nepravdu mrzim iz dna duse a vidim da se ovdje inspektorici to cini.Zena je radila po propisu a za druge slucajeve ganjajte velike ribe.Ako smijete i ako mozete.Ni jedno ni drugo bojim se.Sve je u omjeru snaga.Bez municije se ne ide u rat.Radite borite se i uzdajte se u Isusa jer pravde jedino ima kod njega.I procitajte Don Kihota!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
8
4
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto