Dodaj komentar

Iskreno samo preletih ocima po ovom tekstu jer ove kvazi spisatelje ne zelim da citam tj.njihovo promoviranje.Borite se za.pravdu?A jos gori ste od ovih sto nepravdu cine.Jedan stari sudijaiz ovog i iz onog sistema mi rece:Otisao sam u penziju umoran od nepravdi i nakon 15000 donesenih presuda znam da pravde nema.Jedino zelim svoj mir i da su mi djeca zdrava.Ovakvo medijsko silovanje ove inspektorice ne moze raditi normalna,postena osoba.I pisat joj pisma i ponavljat ko papiga da sad ima novac za advokate.Koga je to briga.?Puno vecih nepravdi dozivjeh ali i oprostih.I idem dalje.Ne poznam nikoga licno ni preko nekog u ovoj prici.Znam samo sta citam.Nepravdu mrzim iz dna duse a vidim da se ovdje inspektorici to cini.Zena je radila po propisu a za druge slucajeve ganjajte velike ribe.Ako smijete i ako mozete.Ni jedno ni drugo bojim se.Sve je u omjeru snaga.Bez municije se ne ide u rat.Radite borite se i uzdajte se u Isusa jer pravde jedino ima kod njega.I procitajte Don Kihota!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
9
7
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari