Dodaj komentar

Kad vam lokalni mocnik uzme zemlju a vi ga tuzite i dodjete kod odvjetnika da vas zastupa,on pogleda papire i kaze ovo je kriminal.vi ga pitate za cijenu zastupanja vas u tom sporu i to dogovorite i sve pet.on procita ime koga se tuzi i odmah ppromjena price.nemogu ja vas da zastupam i tako svi odvjetnici redom u gradu.i onda vam lekcija o pravu i pravdi.ovo sto ova gospoja pise njih ne tangira ni malo.oni su odavno svrha samo sebi.al i chausescu je imao moc al zavrsi ko prebijeni pas.nicija ne gori do zore.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
5
4
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari