Dodaj komentar

ooo, sta bi i ja sve moga kazat...? raspisuju natjecaj iz jednog predmeta NA POLA NORME, ali NA NEODREDJENO zato sto je sin jednog zupanijskog djelatnikla "zbavio" tu diplomu, dok za drugi jedan predmet postoje TRI PUNE NORME i nece da raspisu natjecaj za stalno. Pisao sam ministrici, inspekciji, vladi, ali NITKO nije reagirao niti sam ikad dobio ikakav odgovor. To je bilo prije 7-8 godina i dan-danas sam bez posla!Di ce im duse, di im je savjest?!! A nazivaju se katolicima i Hrvatima. Svima takvima bi trebalo oduzeti prava da se zovu i jednima i drugima! Stici ce vas bozja kazna kad.tad. Nicija nije do zore gorila!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
6
6
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari