Dodaj komentar

Počele prijave za "14. MNL MZ općine Ljubuški 2017."

ljubuski.info

Javna ustanova Kulturno-športski centar, Ljubuški organizator je "14. Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Ljubuški 2017.".

Sudionici turnira bit će momčadi koje predstavljaju mjesne zajednice naše općine, pa ovim putem pozivamo predstavnike tih momčadi izvršiti njihovu prijavu za natjecanje u uredu Javne ustanove "Kulturno-športski centar" Ljubuški u Gradskoj športskoj dvorani, svakog radnog dana u vremenu od 8 do 14 sati, a najdalje do petka, 30.lipnja do kada treba dostaviti popise s maksimalno 20 prijavljenih igrača.

I ove godine igrat će se i "7. Malonogometna liga mjesnih zajednica općine Ljubuški 2017." za igrače do 16 godina starosti, a prijave za ovo natjecanje primat će se također u uredu Javne ustanove.

Napominjemo kako ove godine nema uplate kotizacije za sudjelovanje u navedenim natjecanjima, a sve podrobnije informacije o sudjelovanju u "14. Malonogometnoj ligi mjesnih zajednica općine Ljubuški 2017.godine " i "7. MNL općine MZ 2017.godine za igrače do 16 godina starosti", mogu se dobiti na telefon broj: 833-072, te na mobitel broj: 063/ 321-878 odnosno 063/ 773-315.

JU Kulturno-športski centar Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
8
2
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto