Dodaj komentar

U subotu izložba rukotvorina ljubuških umjetnika

ljubuski.info

Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Općinom Ljubuški, povodom "Ljubuško ljeto 2017." organizira dvodnevnu izložbu rukotvorina ljubuških umjetnika.

Izložba će se održat u subotu 24. lipnja 2017. godine, s početkom u 9 sati do 20 sati, na lokalitetu Vodopad Koćuša i u nedjelju 25. lipnja 2017. godine, s početkom u 9 sati do 20 sati, na lokalitetu Vodopad Kravice.

Na ovogodišnjoj, drugoj po redu, izložbi rukotvorina sudjelovat će 24 ljubuških umjetnika koji će prezentirat svoja vrijedna djela - nakit, rad u drvetu, u kovanom željezu, u sapunu, u staklu, pletiva, slastice, decoupage i štošta drugo.

Pozivamo sve zaljubljenike u rukotvorine da posjete izložbu te kupnjom istih podrže rad naših ljubuških umjetnika:
Anita Alilović, Kreativni kutak Vukšić, Nonina škrinjica, Suzana Smoljan, Helena Bubalo, Ante Petrušić, Kolači Zovak, Radojko Kraljević, Pero Raše, Srećko Brkić, Udruga umirovljenika-penzionera Ljubuški, Olgica Grbavac Škrobo, Karolina Boras, Ivan Petrović, Artifex, Lovre Madunović, Ante Međugorac, Franka Šunjić, Veselka Ereš, Buba Mara, Blagica Brbor, Slavko Boras, Petra Jelčić i Zdravka Knezović.

Knjižnica Ljubuški

Knjižnica Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
8
4
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari