Dodaj komentar

Za fra Maria i ostale.
Prije svega za opstanak Hrvata u BiH i pod bilo koju cijenu Hrvati "moraju" imati svoj entitet ma kakav on iz početka bio .
Tek tada će zaživjeti demokracija i Hrvati neće morati imati jednopartijski sistem i birati onog koji im je nametnut i koji kako vidimo Hrvate vodi ravno u nestanak jer Hrvati u ovakvoj BiH nemaju bilo šta tražiti.
Jedino riješenje za Hrvate je da imaju svoj entitet ili republiku i nakon toga uvesti prve prave demokratske izbore unutar vlastitog entiteta i samim tim bi bilo višestranačje i vlast bi se birala demokratskim putem i samim tim bi se drastično smanjio kriminal i bezakonje.
Ovo ne vodi ničemu.
Jedni te isti će vladati i 50 godina tj.doživotno, nitko ih neće moći mjenjati ma kakvi god bili.

Jedino rješenje za opstanak Hrvata u BiH je
HRVATSKI ENTITET I PRVI DEMOKRATSKI IZBORI

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
1
9
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari