Dodaj komentar

Ovako. Kao prvo ovaj Lendric je otjeran iz Zrinskog i u Željezničaru gdje je fenomakno primljen postao najbolji strijelac lige. I ne psuju mu majku Bošnjaci već je u Želji prezadovoljan.
I ne postoje Bošnjački klubovi jer to koliko znamo radimo samo mi/ npr. Hrvatski Športtski klub Zrinski, pa Hrvatski rukometni klub Izvidjac, trebam li nastaviti.?!. Ne postoji ni jedan bošnjački klub. A sto se premier lige tiče ona je namještena utakmicom Radnik-Zrinski u Bijeljini i to svi znamo. Ima snimak pa Ko želi nek pogleda ti nogometnu smijuriju. A isto tako i smijuriju izmedju Zrinskog i Izvodjaca.
I ne Bacaj kosti mržnje medju narode Mario. Nisi zato učio teologiju.
Budi makar Ko ja, realan Hrvat bez ičijeg utjecaja. Za biti realan i pošten ne moram ići u crkvu, a za replicirati tebi mi je ljudska i moralna dužnost.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
7
3
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari