Dodaj komentar

tekst točan...sve točno..slažem se i drago mi kad neko napiše ono što ja mislim..dosadilo mi čak i pisati...da nisam 5 god.do penzije i ja bi otišla u Njemačku...radim za bijednu plaću u instituciji...ne ostajem zbog penzije,nego ne mogu više radit,izgubilo se zdravlje,ne mili se čovjeku ništa više...otišao mi sin i nevjesta i odveli troje divne djece....moj sin koji nije htio u babe nikad prespavati,nije htio otić igrat košarku iz rodnog grada jer se nije mogao odvojiti od kuće....otišao,možete samo misliti kad je on otišao ..onda će svak...u Njemačkoj redovna plaća,dječiji 600 eura za 3 djeteta,3 parka u krugu 10 metara od stana,4 igrališta za nogomet i košarku ,takođe blizu stana...red,rad,kultura..a ovi naši zloupotrebljivači našeg života,nastavljaju tražiti opravdanje za sebe..

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
3
4
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Svi smo mi krvavi ispod kože Vera Soldo | Republika info
ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari