Dodaj komentar

ovaj Mirando tj . Miralem kaki, dug je star 11 godina to su ranjeni, zarobljeni i poginuli koji su 2006 prišli na komisijama pri HZMO na temelju međudržavnog sporazuma ljudi imaju rješenja 1/1 i to je to, ovi što trkeljaju neke spiskove traže ne budite smiješni ne znate šta pričate vi bi redali ove ranjene zarobljene i poginule hehe to je pomalo bolesno , dobro vam reče ovaj gori ovi zaboravljeni se umislilili da su samo oni bili u ratu haha u biti je suprotno tko je god nastradao rješilo je se samo od sebe kao što je ovdje slučaj , držte vi lažne invalide i zapovjednike u FBiH ovi nisu lažni

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
5
6
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto