Dodaj komentar

Taj će čovjek najvise koštati bošnjačku naciju...i u prilog tome evo vam još jedan činjenicom slijedi raznih vaših misli...
Evo pajdo opet mene krvi ti sveceve....i ja bi moga fakultet otvoriti ali evo krvi ti svečane neće nitko da objavi imena svrsenih fabusovaca iz službi iz mista rvackoga ljubuskoga onih velikih rvata sta su ono postavljeni od strane krvi ti sveceve od od onih sto ima zemske cajke pjevaju a na celu su ovizi sluzbi pa onda bace kosti i mrvu mesa da eto mi se koljemo dok oni kao asikuju premna turskoj uniji...krvi ti jesan li sadam dovoljno napisan za onog a šta su rodom iz ljubuskjoga duvna čapljine a ušao u gorikan a muzevinim im krvavo zardjuje paren u privatni firmama šta ih je raketira onizi iz prisoja suljaga....ja onizim duvnjak....sve vas lipo pzd vas i nas rodijaka ćipa s ivan zedla i mista konjica pod patronatom onoga iz jablanice i onoga sta se zajeba dok bija mu predak u chetnicima a dobija je stan od službi dok je je moj pajdo dobri stafetni nosioc bija na celu službi i da mu oni stan u gradu capaye.....vidis da sve mi znamo moj prijatelju uredniče i zato samo nastavi ali mrvu otvori ko tih velikih patriota temu stanova državnih iliti ga javnih kako su došli do njih kako su krvavo narodne mase radile da bi oni eto uživali u tom stanu...sve mi znamo jer pamtimo i opraštamo i pustimo one koji zaslužuju da vode svaki svoj naroda upravo onako kako nalaze ustav ove prelijepe zemlje...ako smo što zgrijeslili po bol i kojem zakonu molimo lijepo, navodite isto ka vanjskim korisnicima i nek bude po pravosudnu i po zakonu! Znamo i da imate vremena čitati p.s.jer ništa drugo i ne radite osim što asikujete... urote kojih nema mi smo narod ovdje od pamtivijeka i ostat ćemo dovijeka može jablanicko jezero da presusi ali naša volja rad i disciplina odgovornost htijenje i razotkrivanje neće prestati sve do krajnje istine......eh da i mi sve čitamo ali ne kaze mi jer mi imamo vjere kao i vaša prava braca vjere u ljude koji dolaze i koji će doći a ne one iz 1984! Ljude proslosti svete povijesti ljude koji nisu ni svjesni da dolazi On koji će da naredi ono što jedino On može...
Eh da misli misli nisu činjenice!

PORTAL KAO NE DAJ PROSTOR GLOBALNIM TEMAMA A USTVARI PREČESTO NAPADA ČOVIĆA I SLIČNE SAMO JE PITANJE PO ČIJEM NALOGU JER EVO RECIMO DA JE ČOVIĆ NETKO DRUGI BILI ONDA PISALI OVAKO....uzgred rečeno ne branimo nikoga nego iznosimo čistu obradu dosada objavljenih novosti od strane prijatelja drugog posavskoga dragana i da nismo za fabus i slične škole niti za unitarizam niti za šovinizma a bome niti za buđenje lažnog antifašizma ispoljenoga kroz unitariju bajrovica nismo ni za lažni patriotizam ni za lažni domoljublje ponajviše protiv svakoga oblika trebamo svi biti sebeljublja....ako smo što slagali izvolite pozovite nas!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
8
7
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari