Dodaj komentar

Izrugivanje u lice vlastitog naroda

ljubuski.info

Na današnjim stranicama Večernjeg lista osvanuo je veliki tekst naslova kako u ZHŽ žele raditi Talijani, pazite Nijemci, Kinezi...
Samo što nisu napisali kako se cijeli svijet otima za zaposljenje u našoj prosperitetnoj županiji. Tekst je, po običaju, napisan tendenciozno i novinarsko-politički je usmjeren protiv zdravog društvenog razmišljanja i nasuprot sve većih kritika prema vlasti zbog ogromne korupcije, nedostatka radnih mjesta i iseljavanja cijelih obitelji iz Hercegovine.

Dnevno politička svrha tekstova koji nadražuju narod već odavno se čita na stranicama ovih dnevnih novina, a već neko vrijeme ne prežu niti od objave neistina sve sa ciljem kozmetičke njege predstavnika političkih elita koji su poduzeli sve da se raselimo, a oni obogate, nespremni i nemoćni doprinijeti razvoju Hercegovine, osim što produžuju džepove hlača za punjenje narodnim novcima. Radi se o trzaju neobrazovanih elita koje se izruguju vlastitom narodu u egzistencijalnim mukama.

U članku se navodi kako je Služba za zapošljavanje izdala 35 dozvola za rad od toga za 24 državljanina Hrvatske, 5 Srbije, Turske 1 i Brazila 1.
Provjerili smo - Brazilac je nogometaš, a ostali su zaposleni u zastupnistvima matičnih poduzeća.

Od navedenih 14 osoba je s fakultetskom diplomom pa se priča okrenula u smjeru kako nam nedostaje stručnjaka pa ih eto moramo uvoziti. A stvarnost je jedina da stručni ljudi odlaze, jer nemaju dovoljno radnih mjesta realizirati svoje znanje od lažnjaka u javnoj upravi i u proizvodnji i stvaranju dobara, kojih nema.

Večernji list je propustio objaviti jednu veliku obrazovnu tajnu i to da je najmlađi lažni doktor znanosti blizak vlasti u samo 20 dana položio 13 ispita, čak je trebao biti nagrađen od ovih novina za svoj "pregalacki" rad na krađi, kako se ono kaže "u zdrav mozak vlastitom narodu".

Ovakvim sadržajima vlast još snažnije zateže narodne strune koje će u dogledno vrijeme puknuti, a novina gubi na vrijednosti.

Upravo Služba za zapošljavanje ove županije je kreditirala kriminal vlasti, a ne pamtimo da smo pročitali kako je osigurala sredstva za prekvalifikaciju i stjecanje novih znanja, osim što je odrađivala stranačke pripravnike.

Eto neka smo dočekali vijest kako Nijemci traže zaposlenje u Hercegovini, pa bilo to i izrugivanje u lice vlastitog naroda.

I.B.
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
9
7
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari