Dodaj komentar

Zašto nitko ne spominje tadašnje ljubuski vijećnike iz Boljitka u to vrijeme. Zna se koje dvije ženske osobe su učestvovale i preko kojih je išla dodjela poljop. poticajima onima koji nemaju ni kvadratni metar zemljišta a ni svoje kuće.
Dakle davano glasačima Lijanovica Šakom i kapom i pola Nazad. Pa onda predsjednici mjesnih zajednica i preko njih je išlo. Kao da je ministarstvo poljoprivrede bilo Licna prcija ili ti vlasnistvo Lijanovica i gore spomenutih osobe koje znaju ko su, a danas šute i a kako i ne bi. Opasno je medilo tih godina. Objavite slobodno listu ovih dobitnika iz Ljubuškog kao i njihovih emisara i vijećnika.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

1
3
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto