Dodaj komentar

Bruno Šimleša održao predavanje o ljubavi

ljubuski.info

Gost druge večeri, tribine "Aktiviraj se!" bio je poznati autor Bruno Šimleša iz Zagreba koji je u Gradskoj vijećnici govorio o uvijek zanimljivoj temi - ljubavi.

Ljubav ili zaljubljenost - jesmo li svjesni razlike? Jel ljubav poistovjećujemo samo sa muško - ženskom ljubavi ili smo svjesni ljubavi prema sebi, svoje vrijednosti, ljubavi prema okolini, obitelji, prijateljima i sl. cijeniti sebe, biti svjestan svoje vrijednosti, izgraditi zdrave odnose s ljudima koji nas okružuju je teško, ali kad to postignemo onda živimo ljubav.
Jedino kada volimo znamo zašto smo stvoreni i za što smo stvoreni! Stvoreni smo da bi živjeli ljubav, poručio je Šimleša.

Bruno Šimleša (1979.) autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio osam knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima.

Javne tribine pod nazivom "Aktiviraj se!" održavaju se povodom obilježavanja pete godine djelovanja Udruge Agape.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
3
9
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto