Dodaj komentar

Na Bijači uhićen Albanac s krivotvorenim dokumentom

ljubuski.info

Službenici Postrojbe granične policije Doljani 19.4.2017. lišili su slobode V. T. (1990.), državljanina Albanije, nakon što je pregledom kod njega otkrivena krivotvorena osobna iskaznica Rumunjske.

Kontroliran je na ulasku u BiH, na MGP Bijača i tom prilikom na uvid je dao izvornik putne isprave Albanije. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Krivotvorenje isprave', državljanin Albanije, uz izvješće o kaznenom djelu, bit će predat Tužiteljstvu Zapadnohercegovačke županije na daljnje postupanje.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
8
6
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto