Dodaj komentar

Koga kritizirati nego HDZ jer oni vladaju i čine to što čine.Opozicije nema,kako njih onda kritizirati.Jedina demokracija je na ovom portalu jer narod kod nas ne diže revoluciju i uglavnom šuti.Da nije ovog portala bio bi potpuni medijski mrak.To što to tebe vrijeđa znači da te istina pogađa.Idi na druge portale tamo uglavnom cvatu ljubičice i sve je lijepo krasno.Ljudi se ne iseljavaju već mahom dolaze ,vraćaju se zahvaljujući HDZ koji nas 25 godina vodi.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

2
9
2
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto