Dodaj komentar

Strankaa s HDZ je nažalost ukaljala sveto ime koje je imala posebno kod nas.Ta stranka danas nažalost u svojim redovima ime ljude koji sve čine da je ukaljaju,sve zbog svojih uskih sebičnih interesa.To više nisu pojedinci,kako ih želiš prikazati,to su mahom svi koji se išta pitaju.Mogu se redom nabrojati osobe koje nisu moralna vertikala nijednog društva posebno nisu vrijedni obnašati pozicije na koje su stavljeni.Prvi čovjek općinskog vijeća ima Kiseljačku naobrazbu i nikom ništa.Direktor dječjeg vrtića ima Travničku diplomu nekad bio istaknuti član Lijanovićeve stranke.Direktor Parkova Vedran Markotić zna se kako je dobio natječaj.Stipe Bubalo je vlasnik izborne komisije koji objavljuje na svom portalu pobjedu Načelnika Barbarića dok nije izbrojano još 900 glasova.Rezultat smo vidjeli,preferencije posebno.Skida se ravnatelj gimnazije samo zato što ne paše vladajućoj kliki i stavlja osoba koja nema preferencije za to.Mogli bi do ujutru nabrajati.Zato dušobrizniče partije bolje da šutiš jer ste sve poklopili nedemokratskim metodama kao Erdogan,Nema razlike.To činite u ime HDZ-a koje ime ste sami okaljali.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
7
1
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari