Dodaj komentar

Imate li i jedan komentar na ovoj stranici portala da se u njemu nije olajavao HDZ? Nemate. Ne samo na ovoj stranici, nego na svakoj?
Imate li i jednu repliku na komentare koji poljuju po HDZ-u da nije obrisana? Nemate.
Zašto ni jedan drugi portal u BiH ( kao primjerice, Poskok.info, Grude Online, Bljesak.info, Dnevnik.ba...) nije ni približno po neprihvatljivosti sličan vama, osim Avaza?

Odgovor znaju i ptice na grani.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
7
6
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto