Dodaj komentar

Bez obzira na to što u svakoj stranci može biti pojedinaca koji griješe i koji su skloni nekim porocima, pa i u HDZ-u, ali se ne može masovno osuđivati ta stranka. Pogotovo stoga što je vladajuća. A taj njezin vladajući status je legitimira i legalizira kao najbolju stranku. Jer da nije tako, ne bi ni dobila povjerenje većine birača na izborima.
A vi, odnosno većina komentatora na ovom portalu pljuju po toj stranci i njezinu predjsjedniku, odnosno svakom njezinu funkcionaru (načelniku, gradonačelniku, državnom službeniku i td).

To nije ni demokrtaski, ni pravno, ni moralno uredu. Jer oporbenjaci mogu suprostavljati svoja mišljenja vladajućima i ne slagati se s njima, ali ih moraju uvažavati za vrijeme trajanja njihovih mandata na koje su izabrani.

Dok se ovaj portal ponaša kao u jednopartijskom sustavu, kao u komunizmu, neuvažavajući pluralizam. Osobito to dolazi do izražaja ako se radi o domoljubnoj ili nekoj stranci sa kršćanskim predznacima.
Smatraju se nacionalistima, kleronacionalistima i malte ne, državnim neprijateljiam.
Manje je čudno ako se tako ponašaju prema HDZ-u Srbi ili muslimani, ali ima i Hrvata takvih. I ako se takvi Hrvati nazovu izdajicama ili kakvim drugim kritičkim opaskama ili retorikom na komentar, takvi komentari se brišu.
Pametnom dosta.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
8
1
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto