Dodaj komentar

Obnova nogostupa u centru Ljubuškog će trajati do 15. lipnja

ljubuski.info

Kod Centra za socijalni rad jutros su počeli radovi na renoviranju nogostupa. Radnici poduzeća "Putovi Grude" jutros su "podigli" stari nogostup, a trenutno kod škole "Marka Marulića" i Centra za socijalni rad postavljaju ivičnjake.

Kako nam je rekao Stanko Musa, pomoćnik načelnika, kompletno će se obnoviti nogostup od zgrade Suda do škole "Marka Marulića".

Općina Ljubuški obavještava sveukupnu javnost da su u tijeku radovi na rekonstrukciji nogostupa u ulici Hrvatskih branitelja i to na potezu:

  • od zgrade Općinskog suda do zgrade Osnovne škole Marka Marulića i
  • od Unicredit banke do zgrade kina.

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški.

Za vrijeme izvođenja radova, odnosno u razdoblju od 19. travnja 2017. godine do 15.lipnja 2017.godine, molimo sve sudionike u prometu za razumijevanje i strpljenje, te da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije i eventualne izmjene režima prometa, stoji u priopćenju općinske Službe za civilnu - protupožarnu zaštitu i stambeno komunalne poslove.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
7
8
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto